Dijitalleşen Dünyada Hemşirelikte Kariyer Yolculuğu ve Mesleki Güç Sempozyumu
19/02/2023

Dijitalleşen Dünyada Hemşirelikte Kariyer Yolculuğu ve Mesleki Güç Sempozyumu

Bildiğiniz üzere günümüzde teknolojik gelişmenin hız kazanması ile artan dijitalleşme süreçleri, iş hayatında büyük değişimlere sebep olmuştur. Tüm sektörlerde olduğu gibi sağlık kurumlarında çalışan kişiler için de dijitalleşme kavramı kendisine önemli bir yer edinmiştir. Küresel sağlık sektörü günümüzde hızlı bir dijital dönüşüm içerisindedir. Bundan dolayı dijitalleşme, küresel rekabette ayakta kalabilmenin ve sağlık alanında yüksek verimle iş yapabilmenin gereklerinden biri haline gelmiştir.

 

Bizde bu gerçeklikten hareketle, Türkiye genelindeki çocuk ve erişkin diyabet hemşireleriyle bir araya gelerek, dijitalleşen dünyada diyabet hemşiresinin yerini ve sağlık koçluğunu 18-19 Şubat 2023 tarihleri arasında bütün boyutlarıyla ele alacağız.

 

Bilgilerimizi ve deneyimlerimizi paylaşarak yenilikleri öğreneceğimiz ve yeniden bir arada olmanın keyfini çıkaracağımız “Dijitalleşen Dünyada Hemşirelikte Kariyer Yolculuğu ve Mesleki Güç Sempozyumu”na bu alana gönül vermiş tüm hemşirelerimizi  davet ediyoruz.

 

Bu bilimsel programın organizasyon firması Consensus Kongre ve Organizasyon Servisleri firmasıdır. Kayıt talepleriniz için; kadircaglar@consensustourism.com  adresine Ad-Soyad, Çalıştığınız Kurum, Mail, GSM, T.C. No. bilgilerinizi göndermenizi rica ederiz.

Sempoyum programına BURADAN ulaşabilirsiniz.

Prof. Dr. Hasan İlkova                                                                           Prof. Dr. Nermin Olgun

Türk Diyabet Cemiyeti Başkanı                                                          Diyabet Hemşireliği Derneği Başkanı

Sempozyum Başkanı                                                                             Sempozyum Başkanı